Gode nyheder fra England

Herefords Sale hereford 12.10.13

På det netop afholdte efterårs “Show and Sale” i Hereford, England, blev den 13 måneder gamle tyr Dendor 1 Knuckleduster Junior Champion.

Efterfølgende blev han på auktionen det dyreste dyr som blev solgt til en pris af £5.300.

Han er efter SMH Euro 30E, som vi tilbage i 2008 solgte til D.E., E.D & A.L. Jones fra den kendte Dendor besætning i Wales .For øvrigt den første og eneste danske tyr som familien Jones har købt.

 

SMH Castro C1 Sire of the Year

Vores glæde blev ikke mindre da vi fik nyheden om at en anden tyr født hos os ,nemlig ”SMH Castro C1” var blevet kåret til ”SIRE OF THE YEAR”. En titel som gives til den tyr hvis afkom har klaret sig bedst igennem sæsonens dyrskuer.

Castro, i dag 6 år gammel, blev i 2007 købt af familien Wilson fra den kendte Romany besætning, da Robert og hans kone Lucy var på en tur til Danmark, hvor de bl.a. besøgte vores besætning.

Robert udtaler at Castro straks fangede hans øje, da han så ham for første gang. Han havde potentiale til at blive en toptyr. Og efter at han og hans far Ron havde vurderet lidt på afstamning og indextal var de enige om at Castrol kunne blive et aktiv for deres besætning, hvorfor de købte Castro.

Udover at avle smukke dyr til udstilling, udmærker Castro sig også ved særdeles fine tilvæksttal på sit afkom, hvilket betyder meget for Romany besætningen som både sælger til avlsbesætninger men også afsætter en del af sine tyre til kødproduktionsbesætninger.