Køer

Præsentation af 2 af vores køer:

SMH Delight Sally 16.

SMH Delight Sally

Junior og Grand Champion Agromek 2009.

Delight Sally er efter vores grand old lady Moeskær Sally 812, som igennem en lang årrække har avlet nogle særdeles gode afkom for os.
Hendes far er den skotskfødte Romany Captain R22 C1 fra den kendte Romany besætning.
Delight Sally selv har ligeledes bevist at hun er ved at slægte sin mor på.

Hendes førstefødte, en kviekalv efter Harvie Jackpot blev eksporteret til Tjekkiet. Hendes anden kalv, som også var en kviekalv, blev eksporteret til Irland til Matthew Goulding, Gouldingpoll Hereford. Denne kalv er en datter af Moeskær Router 1207. Hun skal være med til at danne grundstammen i Gouldingpoll Herefords besætning. Goulding familien har igennem mange år været succesrige angusavlere, men har ønsket også at påbegynde avl med hereford.
Hendes 3. kalv SMH Houston, født i 2012, er en helbror til ovennævnte kvie solgt til Irland.

Moeskær Sally 812

Moeskær Sally 812

Gamle Sally er indbegrebet af en avlssikker ko med en helt igennem fantastisk evne til kælve selv, let at få med kalv igen og en helt enestående holdbarhed. Hun er født i 1998 men er still going strong.
Hun har igennem årene givet os mange gode kalve. Alle er enten videresolgt til avl, eller forblevet i besætningen med videreavl for øje.

Hun er bl.a. mor til SMH Delight Sally 16, som var Junior og Grand Champion på Agromek 2009.

Sally 812 er efter WTK Heston, som har givet Moeskær besætningen mange gode avlsdyr som enten er solgt eller forblevet i besætningen.